Webdesign en realisatie

Bij ons full service reclame- en communicatiebureau in Sittard vindt u alles onder 1 dak: teksten, fotografie, webdesign, websitebouw, site beheer, social media onderhoud en meer...  Sinds 15 jaar bouwen wij websites hier op locatie in Joomla, wordpress of de site wordt technische op maat gebouwd. Naast ons werkt een compleet team van (PHP) programmeurs, in  binnen- en buitenland. Zo maken wij alles mogelijk. Van het koppelen van alle mogelijke kassasystemen tot het opzetten van een complete webshop; alles volgens planning. Bovendien is de SEO, updates, nazorg en service van groot belang en ijzersterk geregeld. 100% magenta. Daar kunt u op bouwen. Website Sittard, Website Geleen, Website Heerlen, Website Roermond, Website Venlo, Website Venrray, Webiste Limburg en website Brabant, website België, website Duitsland: wij maken en bouwen websites en webshops internationaal.

Nieuwe website nodig?

Of wens je ondersteuning inzake onderhoud, seo of updates? bel ons!
Wil je ook een nieuwe website of een restyling van je 'verouderde' site? Dit kan al vanaf € 995,- excl. BTW. Wij zorgen voor de domeinnaam, hosting, teksten, fotografie, design en de productie van de website, SEO en koppelingen van o.a. analytics et cetera. Alles in één hand, wel zo handig!

Professionele website "leasen"

Heb je een klein budget of ben je startend ondernemer en je wenst een professionele website? Dan kun je ook kiezen voor een website voor een vast bedrag per maand. Je kunt bij ons dus ook een website 'leasen'. Voor dit bedrag ontvang je een moderne website met foto's en teksten en tevens E-mail. Dit is al mogelijk voor een vast maandbedrag vanaf € 75,- excl. BTW per maand.
Interesse? Bel of mail ons! Wij staan voor je klaar.


Reclamebureau Magenta biedt u ''One-Stop-websites en online media''

 

Websites: webdesign en programmering

 • WordPress
  Joomla

 

Webshops: ontwerp en programmering

 • WordPress
  Magento
 • (Digitale) nieuwsbrieven en E-mail marketing
  apps
  social Media
  socal media (social media meets socal media, new device binnen Reclamebureau Magenta)
  zoekmachine-optimalisatie
  Adwords campagnes opzetten/monitoren/trainen


Alles onder 1 dak: teksten, fotografie, webdesign, websitebouw, beheer, social media onderhoud en meer... De opgeleverde sites zijn Google proof en dus responsive.  Wij werken volgens de allernieuwste maatstaven. Wij vragen geen maandtarief maar offreren een eerlijke en fixed prijs. Natuurlijk staan maatwerk, ranking, zoekwoorden, E-marketing en E-commerce centraal. Ook het onderhoud van uw site of social media nemen wij professioneel voor u uit handen. Maak een afspraak met ons team en vraag meteen een offerte!

Interesse? Maak meteen een afspraak!

 Kijk ook eens op onze B2B Webshop