PR en Communicatie

Website tekst, PR tekst , mailingen, creatieve campagnes en commerciële teksten... Wanneer het gaat om creatieve teksten: deze moeten als een jasje omsluiten. Geen losse naden of onnodige stiksels, maar naadloos aansluiten bij al uw wensen en het doel van een uiting.

Als full service communicatiebureau zetten wij uiteenlopende vraagstukken om in concrete uitvoeringen. Van bedrijfsnaam, online nieuwsbrieven, media campagnes, advertentieteksten tot PR, promotie- en websiteteksten. Ook het schrijven en bedenken van radiospots en TV commercials hoort bij ons vak. Lekker creatief bezig zijn, met een strategisch verantwoorde visie en onderscheidend vermogen. Het is toch een gezegde: wie schrijft die blijft!? 

De markt is turbulent en wij brengen rust in uw onderneming. Dat is een fijn idee. Want u doet waar u goed in bent en wij het onze. Dat is goed geregeld.  

Als persbureau schrijven we tevens voor diverse bladen, genereren we free publicity voor uw bedrijf  en producten en zetten omzet verhogende acties en joint promotions op. Tekst met karakter, eigentijds en bovenal origineel. Goed geschreven dus...